Rinsessa on saavuttanut ihailtavan viiden kuukauden iän. Rinsessan tähän astiseen pieneen elämään on mahtunut kaikkea häistä hautajaisiin ja muihin kissanristiäisiin. Lisäksi Rinsessa on tehnyt asuntokauppaa, on käynyt kampaajalla, mökkeillyt, käynyt sukulaisissa ja kavereilla yökylässa, ja viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä... Rinsessa oli viikko sitten elämänsä ensimmäistä kertaa hoidossa! Tosin vain muutaman tunnin ja hoitajat tulivat Rinsessan luokse mutta hoidossa kuitenkin. Ja onneksi Rinsessa oli näyttänyt vain parhaat puolensa, joten hoitajia voidaan kutsua toistekin tarvittaessa paikalle. 

Viimeinen kuukausi on ollut Rinsessalle mullistavaa aikaa ruokakulttuuriin tutustumisen merkeissä. Ensin aloitettiin varovasti bataatilla mutta melko nopeasti repertuaari on laajentunut perunaan, kukkakaaliin, maissiin ja porkkanaan. Eikä pidä unohtaa herkkuja; luumua, mustikkaa, persikkaa ja omenaa, joita ollaan myös ehditty jo maistelemaan. Lisäksi Rinsessa tykkää riisipuurosta, josta on tainnut vihdoinkin myös löytyä pelastus äidin unettomiin öihin. Ainakin toivoa on näkyvissä, sillä viime yönä Rinsessa nukkuin ensimmäisen kerran viisi tuntia putkeen puuron ja maidon voimalla, heräsi vain kerran yöllä syömään velliä ja jatkoi unia aamu kuuteen asti ja kaikki tämä omassa sängyssä! Sitten jaksoi vielä äidin vieressä maidon turvin nukkui lähes kahdeksaan. Tällaisia öitä tähän valtakuntaan lisää, kiitos!

Rinsessan "oi-niin-suurta-ihailua-vieraidenkin-ihmisten-keskuudessa-ja-huomioita-herättävä" musta tukka alkaa olla vain haalea muisto. Hiuksia on ihan joka puolella; tutit, vaatteet, ruoat, sänky, minä, isä, sohva, vaunut... kaikki on kuorrutettu mustalla karvalla. Että se siitä Lumikista ja seitsemästä kääpiöstä... :) Taitaa tulla Kultakutri tilalle. Tosin tällä hetkellä näyttää siltä, että Joulun muotitukka on irokeesi ja satunnaisia hiustupsuja siellä sun täällä. 

Valtakunnassa siis kaikki hyvin.

P.S. Ainiin. Rinsessa ei oikeastaan ole enää niin rimppakinttuinen... soseet on näyttänyt painuvan myös reisiin. :) Mutta melkonen rimpula se on edelleen.