Rinsessa Rimppakinttu on vihdoinkin ylittänyt maagisen puolen vuoden iän. Viikkoa ennen 6kk synttäreitä Rinsessa oppi vihdoinkin kääntymään mutta on edelleen ihan päivästä ja hetkestä kiinni, viitsiikö hän kääntyä vai ei. Toisina päivinä Rinsessa kääntyilee ja tavoittelee innoissan ympärillään olevia tavaroita kun taas toisinaan hän vain makaa lattialla ja odottaa palvelua. Ja mikäli sitä ei heru Rinsessan vaatimassa ajassa, niin siitä saadaan kyllä kuulla. :) Varsinainen komentaja taitaa tuosta typystä tulla, kun nyt jo kiukkuaa ja kurtistelee kulmia kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaan.

Joululahjaksi saatu syöttötuoli on otettu vähitellen käyttöön. Rinsessa ruokailee nykyisin kerran päivässä omassa tuolissa ja samalla hän saa huseerata omalla lusikalla. Ja voi sitä intoa! Lusikan kassa sohlataan sinne ja tänne ja välillä se osuu jopa suuhunkin. Yleisesti ottaen kivointa taitaa kuitenkin olla se, että saa istua korkealla ja heilutella lusikkaa.

Viime yönä Rinsessa yllätti oikeen kunnolla. Perinteisten iltarutiinien jälkeen Rinsessa nukahti rauhallisesti omaan sänkyyn ja nukkui siellä aamu seitsemään asti ilman maitoa tai velliä. Ensimmäistä kertaa eläessään siis! Muutaman kerran jouduin laittamaan tuttia suuhun mutta joka kerta Rinsessa rauhoittui ja jatkoi tyytyväisenä uniaan. Tällaisia öitä meidän perheeseen lisää, kiitos!