Rinsessan ensimmäinen ulkomaanmatka on nyt tehty. Viikko sitten olimme Tukholman-risteilyllä yhdessä Rinsessan kummien ja oman kummipoikani kanssa, ja kaikki meni paremmin kuin olisin osannut uneksiakaan. Rinsessa söi hienosti niin aamupalan kuin illallisenkin yhdessä aikuisten kanssa ravintolassa, eikä kitissyt ollenkaan vaikka istuimmekin reilusti yli tunnin syömässä joka kerta. Rinsessa nukkuin kumpanakin yönä ihan hyvät yöunet ja vietti päiväunet "shoppaillen" Tukholmassa. Omat unet jäivät myrskyisän sään vuoksi ensimmäisenä yönä lähes nollaan ja toisenakaan yönä unta ei montaa tuntia kertynyt, joten väsymystila oli ns. "perinteinen" risteilyn jälkeinen olotila. Tällä kertaa syyt vaan olivat ihan toiset, kun joskus aikoinaan.

Jostain syystä laivan hytti inspiroi Rinsessaa aloittamaan "puhumisen". Joka kerta kun pääsimme hyttiin, Rinsessa alkoi pulputtaa: "Pa-pa-pa, vau-vau-vau, a-pu, a-pu, mma-mmma..." Ja tämä kaikki hyvin hullunkurisella ilmeellä ja varsin tosissaan, joten vaikka itseä hiukan huvittaa tuon murun ilmeet, niin nyt on parempi olla nauramatta kun toinen tarinoi ihan innoissaan.Tätä samaa pulinaa on jatkunut nyt myös kotona, joten odotan jo mielenkiinnolla mitä tavuja Rinsessa seuraavaksi alkaa tavoitella. Ehkä äi-ti...? :)

Rinsessan maailmanvalloitus on alkanut nyt myös oikeen urakalla kotona. Enää ei voi murua jättää yksikseen lattialle, sillä hetken perästä se saattaa olla jo jossain ihan muualla. Vauhti ei vielä onneksi päätä huimaa, joten ei Rinsessa kauaksi vielä pääse, mutta sen verran kuitenkin, että muutaman metrin säteellä pyörii ja peruuttaa ja saa esim. itsensä jo jumiin olohuoneen pöydän alle. Eteenpäin Rinsessa ei siis liiku ollenkaan, ainoastaan taakse ja sivulle.... toistaiseksi.

Ensi viikonloppuna lähdetään koko porukka perinteisiin pilkkikisoihin, mikäli kisojen emäntä ei ala synnyttää ennen sitä. :)