Viime aikoina Rinsessa on alkanut harjoitella punnertamista. Lattialta kuuluu hirveää ähellystä ja puhinaa, ja Rinsessa pingottaa itseään käsien ja varpaiden varaan karjuen samalla aivan kuin painonnostajat. :) Kun tätä on jatkunut tarpeeksi kauan, Rinsessa on yleensä peruuttanut itsensä pois lähtökuopista ja karjuu tuoli/pöydän alta pelastajaa paikalle. Niin sulavasti kun tuo lapsi jo kääntyykin vatsalleen, niin eipä käänny takaisin selälleen sitten ollenkaan, vaan "huutaa" aina jonkun apuun kun ei enää jaksa mahallaan pötköttää. Ja juuri kun olet kääntänyt Rinsessan taas selälleen, niin minuutin päästä kaikki alkaa taas alusta... :)

Kuukausi sitten Rinsessa muutti omaan huoneeseen, ja sen jälkeen kaikki ovat nukkuneet meillä hiukan paremmin. Esimerkiksi eilen illalla Rinsessa nukahti kahdeksan jälkeen ja kävin laittamassa tuttia ensimmäisen kerran klo. 5.22. ja seuraavan kerran sängystä kuului huhuilua klo.6.35., joka tarkoittikin sitten heräämistä. Kaikki yöt eivät suinkaan mene vielä näin hyvin, ja tosinaan tutittamiseen joutuu useita kertoja yössä. Mutta en valita... suuntaus on koko ajan parempaan päin.

Rinsessan äänirepertuaari on laajentunut viime aikoina melkoisesti; kiljahtelua, mörinää. pärinää, sekä mö-mö-  ja pa-pa-tyylisiä yhdistelmiä kuulee useamman kerran päivässä. Ja naurua! Voi sitä pientä ilopilleri kun se nauraa räkättää ääneen.

Ensi viikolla suuntaamme ensimmäiselle ulkomaanmatkalle koko perheen voimin. Tosin vain Tukholman risteilylle mutta ei se määränpää vaan se matka... ;)